Zanzibar, insula inocenței!

Zanzibar – transformă lacrima de azi în zâmbetul de mâine!

Am fost întrebată de multe ori de ce Zanzibar – încerc sa răspunde pe scurt!

Copiii din Zanzibar au nevoie de noi, au nevoie de școli, au nevoie de speranță. Sunt inocenți, buni, încrezători și au speranță ca noi îi vom ajuta să meargă la școală și să nu fie nevoiți să fie mereu murdari. Pentru că locuiesc într-un sat fără apă – motivul pentru care primul proiect a fost construcția unei fântâni.

Bucuria lor ar fi să nu mai alerge prin nisip cu cauciucurile uzate de la mașinile expaților, să poată citi și să își poată trăi viața cu demnitate.

Cum arată o școală din Zanzibar? Vedeți în poze… într-o clasă sunt cca 50 de copii, nu au geamuri, nu au uși, au pământ pe jos, unii nu au mese și nici scaune. Scriu pe jos… în loc de geamuri au gratii și obloane…. Școlile nu au toalete, nu au apă potabilă și nu au electricitate. Așa sunt școlile din Zanzibar.

Dar știți ce au?  AU DORINȚA DE A ÎNVĂȚA, AU DORINȚA DE A FACE LUCRURI BUNE, AU DORINȚA DE A ADUCE BUCURIE ….și nu au subvenții de la stat, nu au Uniunea Europeană, nu au fonduri dar au CREDINȚĂ.

Vă rog nu lăsați culoarea pielii să facă diferența, nu lăsați distanța să ne distanțeze ci lăsați DRAGOSTEA DE OAMENI sa iasă CÂȘTIGĂTOARE!

„Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiți unii pe alții; cum v-am iubit Eu, așa să vă iubiți și voi unii pe alții. Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.”

Ioan 13:34-35

Vezi și alte proiecte

O zi în paradis pentru copiii din Zanzibar

Deși pare ireal, incredibil este adevărat – POȚI LOCUI PE INSULĂ DAR POȚI, ÎN ACELAȘI TIMP, SĂ NU
100%

Estera și Maria – două fetițe minunate

În vara acestui an am întâlnit, la marginea Adjudului, locuind într-un container lângă adăpostul
75%
Obiectiv: – obiectiv proiect –