Ce poți face cu 3 lei pe zi?

Îți iei o merdenea, o cafea, o brichetă SAU...
POȚI SUSȚINE EDUCAȚIA UNUI COPIL DIN ZANZIBAR!

Donează și tu!

[EPDONATE]

Despre noi

“3 lei pe zi” este proiectul Asociației Casa dintre tei prin care susținem educația copiilor cu ajutorul comunității. Asociația Casa dintre tei este o organizație non profit, fondată în România, dedicată proiectelor caritabile.

Și noi credem că mâna întinsă care nu spune o poveste, nu ar trebui să primească nimic. Povestea noastră începe cu o întrebare: ce știți despre Zanzibar? Palmieri înalți, plaje cu nisip argintiu și apa turcoaz, nu-i așa? Depinde unde alegeți să priviți. În Zanzibar am descoperit paradisul cu apă turcoaz, nisip auriu, soare strălucitor și oceanul infinit, dar, simultan, în Zanzibar am descoperit o realitate înspăimântătoare, realitatea cruntă a copiilor din paradisul terestru. În spatele peisajului exotic, există o sărăcie cruntă pe care mii de copii din Zanzibar o trăiesc în fiecare zi…

Știm că prin proiectul nostru nu vom reuși să rezolvăm în totalitatea situația tragică a copiilor din Zanzibar, dar încercăm și avem încredere ca împreună putem face lumea mai bună. Când am plecat in Zanzibar cunoscuții și membrii familiei ne-au întrebat de ce trebuie să ,,pierdem” timp și energie ca să ajutăm copiii din Zanzibar, când există și în România atât de mulți copii aflați în situații de viață și de moarte. Este adevărat, și în România ne confruntăm cu astfel de cazuri, dar copiii din România au o șansă, pe când copiilor din Zanzibar nu le este accesibilă nicio altă resursă, în afară de noi și de alte organizații internaționale, cu proiecte similare. Copiii din Zanzibar depind de disponibilitatea și bună voința noastră, a tuturor.

La prima vizită în Zanzibar, am oferit haine și alte lucruri copiilor, iar copiii nici nu știau cum să le îmbrace pentru că nu mai văzuseră niciodată în viața lor, de exemplu, lenjerie intimă. Nu ne-ar fi trecut prin minte niciodată că viața acestor copii este atât de grea, dar noi suntem convinși că acești copii ai paradisului exotic pot dărui foarte mult lumii. De aceea, ne-am propus să îi sprijinim cu tot ce putem. Este bucuria nostră să vă invităm să fiți alături de noi, să dăruim împreună o șansă la viață. Cu o donație de numai 3 lei pe zi, putem oferi copiilor din Zanzibar acces la educație și la viitor.

Donația dumneavoastră poate fi direcționată către unul dintre cele două proiecte pe care le susținem în prezent și de care ne îngrijim cu mare atenție și deplină dedicare. Primul proiect este sprijinirea unui copil pentru a merge la școală (costurile sunt de 100 de lei/lună), iar cel de al doilea proiect este construcția unei școli cu internat destinată copiilor din zonele defavorizate din Zanzibar. Sumele donate de dumneavoastră vor ajunge la un copil și vor fi gestionate de către învățătoarea acestuia. Banii donați pentru școală vor fi virați către proiectul de construcție. Puteți alege copilul către care să direcționăm donația dumneavoastră, precum și vârsta. De asemenea, aveți posibilitatea să îl cunoașteți online, să îl vizitați și chiar să îl susțineți, mai departe, pe tot parcursul copilăriei și adolescenței.

Descoperă mai jos cum funcționează

Întrebări frecvente

Pentru a dona, este nevoie să ai un card bancar aflat în termen de valabilitate.

În cazul donației fixe, este suficient să completezi datele cardului tău și suma pe care dorești să o donezi, iar contribuția ta va ajunge la noi în cel mai scurt timp.

În cazul donației recurente, cardul tău va fi debitat automat în fiecare lună cu suma pe care ai ales să o donezi atunci când ai efectuat primul transfer. Îți sugerăm să te asiguri că valabilitatea cardului tău  ne va permite să procesăm transferul în fiecare lună. Atunci când cardul tău expiră, este nevoie să reconfirmi dorința de a dona în fiecare lună, prin reintroducerea datelor de pe noul tău card bancar.

Puteți dona la orice sucursală a băncii Transilvania folosind următoarele date:

ASOCIATIA „CASA DINTRE TEI”

CUI: 35837536

Cont : RO23BTRLEURCRT0336405401-EUR

RO73BTRLRONCRT0336405401-RON

RO27BTRLUSDCRT0336405401-USD

Banca Transilvania Ag. Tineretului

Puteți să ne ajutați în calitate de voluntar, în funcție de experiența și disponibilitatea dumneavoastră.

Vă invităm să ne scrieți pe e-mail la adresa office@casadintretei.ro și vă vom contacta pentru a stabili o întâlnire.

Sigur că da. Donațiile către Asociația Casa dintre tei realizate prin card bancar sunt procesate ca orice altă tranzacție realizată cu cardul, oriunde în lume.

Cum funcționează?

Poți să sprijini proiectul fie prin donația fixă a unei sume în valoare de 1, 3, 5, 10 lei sau oricât dorești tu, fie sub formă de donație recurentă și contribui lunar cu suma pe care tu o stabilești de la început.

Află mai jos toate detaliile.

Donație fixă

Îți dorești și poți să sprijini proiectul nostru acum printr-o donație cu valoare începând de la 1 leu până la orice sumă vrei tu. Completezi formularul de mai jos și gata. În câteva minute, donația ta se adaugă celorlalte contribuții, iar împreună generăm azi schimbarea majoră în bine pe care o vom vedea mâine.

Donație recurentă

Vrei să ne fi partener pe termen lung și poți să donezi în fiecare lună o sumă de bani pe care o stabilești tu, încă de la început. Completează formularul de mai jos o singură dată, iar în fiecare lună contribuția ta ajunge acolo unde este mare nevoie de ea. Prin sprijinul tău pe termen lung, asiguri accesul la educație a unui copil, pe termen lung.

Donează 3.5% din impozit!