Despre noi

A fost odată ca niciodată, a fost o zi de iarnă, a fost ultima zi a anului 2015, ziua în care fiecare dintre noi, își pune în ordine gândurile, își analizează viața trecută, realizările și eșecurile anului ce a trecut și își stabilește obiectivele, dă voie gândurilor să zboare și în cele din urmă își urmează visul său poate vocația și începe să scrie povestea.

Povestea Casa dintre tei are ca moașă bunătatea oamenilor, are ca părinți pasiunea și dedicația oamenilor și va avea ca frați implicarea, valoarea și pasiunea oamenilor. Este un proiect de suflet! În ultima lună din 2015 mi s-a confirmat faptul că oamenii sunt buni! Partenerii mei de afaceri, prietenii și cunoscuții mi-au demonstrat în luna decembrie că există multă bunătate în fiecare dintre noi! Acești oameni mi-au dat aripi, alții m-au ajutat să cresc și mi-au crescut aripile și echipa “Casa dintre tei” mă invață să zbor! Am înțeles că fiecare dintre noi poate să facă ceva astfel încât lumea să devină mai bună! Eu am avut un vis! L-am pus pe hârtie! Apoi am povestit despre el! L-am împărtășit prietenilor mei! Am pus în poveste personajele! Am creat viziunea! Și iată s-a născut Casa dintre tei!

Casa dintre tei – are în spate o poveste, are în spate valori reale, are în spate o echipă, are in spate oameni și în față un proiect pentru oameni! Vom transforma povestea în realitate. Bătrânii bolnavi de Alzheimer vor avea casa pe care și-o amintesc din tinerețe, vor avea lângă ei oameni, natură și multă dragoste, iar atelierul de covoare va arăta lumii întregi că tradițiile românești nu au murit.

Vom ajuta satul românesc să renască, tradițiile românești să prindă din nou viață și vom învăța alături de batranii bolnavi de Alzheimer să trăim în prezent, trecutul! Aceasta este povestea noastră, pe scurt, poveste care nu ar fi prins viață fără o echipă minunată