DIRECȚIONEAZĂ 3.5%

Cu 3,5% din impozitul pe veniturile realizate ca salariat, pensionar (cu pensii peste 2000 RON) sau ca persoană cu venituri independente (chirii, PFA, etc.) poți ajuta un bătrân să se facă bine sau să ne sprijini în realizarea proiectului Casa dintre Tei.

Mai ai timp până pe 15 martie!

 

Cum se face?

SALARIAȚI DIN 2019

Persoanele fizice care au avut un contract de muncă încheiat în anul 2019 completează formularul 230 și direcționează fără niciun cost pentru ele 3,5% din impozitul pe venit plătit deja la stat.

Alege astfel ca această sumă să nu rămână la buget, ci să meargă către asociație pentru a ajuta realizarea proiectului Casa dintre Tei – realizarea primului centru de îngrijire pentru bătrânii bolnavi de Alzheimer din România, precum şi o zonă de ateliere în care se vor promova şi perpetua meşteşugurile locale.

Asociația Casa dintre Tei este furnizor de serviciu social licentiat cf licentei nr ____________ eliberata de MMJS la data de _____  (disponibila AICI sau pe http://www.mmuncii.ro).

PENSIONARI

Persoanele fizice care au avut o pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2019 vor completa formularul 230 prin care vor direcționa fără costuri suplimentare  3,5% din impozitul pe veniturile din pensii plătite deja la stat.

Alege astfel ca această sumă să nu rămână la buget, ci să meargă către asociație pentru a ajuta realizarea proiectului Casa dintre Tei – realizarea primului centru de îngrijire pentru bătrânii bolnavi de Alzheimer din România, precum şi o zonă de ateliere în care se vor promova şi perpetua meşteşugurile locale.

PERSOANE CU VENITURI INDEPENDENTE

Persoanele care au obținut venituri din activități independente în anul 2019 (chirii, PFA etc.) trebuie să completeze declarația unică 212, care se depune până la data de 15 martie 2020 inclusiv.

CUM DEPUN DECLARAȚIA DE REDIRECȚIONARE A 3,5%?

Descarcă formularul: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/230_OPANAF_147_2020.pdf

Avem și un formular gata completat cu datele Asociației Casa dintre Tei – Formular 230 Casa dintre tei

Datele Asociației Casa dintre Tei sunt:

DENUMIRE: ASOCIATIA “CASA DINTRE TEI”
CUI: 35837536
IBAN: : RO73BTRLRONCRT0336405401-RON
Completează datele de tale de identificare de pe formular de mână, cu majuscule, fără a specifica suma (ANAF va calcula și o va vira conform legii). Bifează opțiunea de a distribui suma pe o perioadă de 2 ani pentru a te asigura ca anul viitor nu mai trebuie să completezi din nou formularul.

Sunt 3 variante prin care poți trimite formularul completat până pe 15 martie inclusiv:

  1. La sediul Asociației Casa dintre tei – Trimite prin poștă formularul completat către punctul de colectare și îl vom depune noi la ANAF pentru tine. Punct de colectare: Bd. Gheorghe Șincai, Nr. 12, Bl. 12, Sc. A, Et. 1, Ap. 6, Sector 4, București

2. La sediul ANAF – puteți transmite formularul direct prin Poșta Română sau  îl puteți completa și depune personal la unul dintre ghișeele ANAF-ului.  (vezi aici adresele sediilor ANAF de unde aparții)

3. Online pe ANAF „Spațiul Virtual” – Acest serviciu se accesează pe baza unui cont de utilizator creat pe site-ul ANAF. Pentru informațiile de utilizare a serviciului electronic pentru depunerea de declaraţii de către persoane fizice aveți la dispoziție următorul link.