Blog

stindard

CAMPANIA DARUIESTE VEDERE SUFLET PENTRU

Sustine un bunic!

Ochiul este un organ. Vederea este un simt! Ochiul de na clarifica, poate ne da incredere! Sa-i ajutam sa aiba incredere in ei, in noi si in viitor.

Casa dintre Tei este organizată în luna noiembrie sau campanie în scopul unei combinații utile cu placutul, oferind un consult gratuit sau pereche de ochelari. În acest fel, exercițiul tău este imbunatatit de calitatea vietii celor necesare în placutul de climatizare inter-un, dar în acelasi timp este oferit dacă o zi de neuitat în Municipiul Bucuresti.

Daruieste si tu un zambet!

Programul acțiunii constată în:

  • Plecare din localitatea Corabia – Sosire în Bucuresti
  • Vizita la Clinica Optimed Medical Bucuresti pentru consultatie oftalmologica.
  • Masa la un restaurant cu specific romanesc.
  • Plecare din Bucuresti si sosire in localitatea Corabia.

Pensionarii au beneficiat de:

  • transport gratuit
  • diagnosticare oftalmologica gratuită
  • o pereche gratuit de ochelari de vedere
  • masa gratis un restaurant cu specific romanesc

Vizita la clinica Optimed Medical Bucuresti

Bunicutele si bunicutii din Corabia au fost oaspetii Optimed Medical Bucuresti, parteneri cu Casa dintre Tei si Essilor in programul “Dăruiește Vedere pentru Suflet”. Oaspetii au fost primiti de catre medicii si asistentele noastre intr-o atmosfera calduroasa si familiala, beneficiind de consultatii si analize oftalmologige complete. Cei care au primit retete au fost in magazinul din cadrul clinicii, unde Essilor, partenerul nostru, le-a oferit ochelarii atat de necesari. Pe unele dintre bunicute le asteptam in curand pentru interventii chirurgicale oftalmologice, pe care medicii Optimed Medical Bucuresti le vor efectua in cadrul aceluiasi program.

Multumim partenerilor si domnilor doctori care ne-au fost alaturi – Multumim domnului doctor Adrian Gavanescu! Multumim domnului doctor Razvan Ionescu.

O seara la Caru cu Bere

Cu suportul partenerilor evenimentului Dăruiește Vedere pentru Suflet, cei 20 de bunici au avut ocazia, unică, de a vizita acest loc istoric.

Înspre acest lăcaș neprihănit de trecerea timpului, de 137 de ani atât bucureștenii cât și vizitatorii din întreaga lume își îndreaptă pașii urmând drumul pietruit, călcat de copitele cailor…

Bunicii vor avea parte de o ambianță magică, de preparate gustoase, de o halbă cu bere și de atmosfera timpurilor trecute, timpuri în care cei din înalta societate petreceau momente unice înscrise în cărțile vremii.

Toate acestea nasc amintiri feerice, drept pentru care le mulțumim tuturor celor care ne sunt alături!

Va invităm să petreceți un moment de basm alături de noi.

Le multumim partenerilor pentru incurajarea demersurilor noastre!

În prezent, Essilor este mândru de poziţia sa de lider mondial. Grupul se poziţionează pe locul 1 în Europa, în America de Nord şi în Asia în materie de lentile organice.

Cu o experienţă de peste 155 de ani, Essilor dezvoltă şi comercializează produse ce sunt adaptate cu grijă la diferitele cerinţe de pe piaţă.

Gama de produse Essilor cuprinde lentile unifocale şi progresive de înaltă clasă, precum şi tratamente de calitate şi lentile speciale pentru munca la calculator, pentru şofat sau pentru diverse sporturi.

Mulțumim Essilor pentru ca a susținut campania noastră si pentru ca ne-a dăruit un zâmbet!

MILLENIUM  TRANS  Transport de persoane intern si international.

EL Cab BIZZ a oferit un zambet bunicilor!!!

Maxim & Partners – Expertiză legală vastă, cauze clar înțelese, soluții practice. MAXIM de eficacitate.

Shiral Tesaturi – Magazinul SHIRAL a fost fondat in 1992 din dragostea pentru culoare si pentru frumos. Am fost primul importator direct de tesaturi, din Romania.

Jotun Romania – Importator si distrubuitor de vopsele pudra, vopsele si acoperiri pentru industria marina, vopsele decorative si vopsele de protectie coroziva.

 Galerie cu imagini din cadrul evenimentelor. Mai multe imagini gasiti pe pagina noastra de Facebook – Casa dintre tei :